BEŞİKTAŞLI GİRİŞİMCİ İŞ ADAMLARI VE İŞ KADINLARI SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ'NDEN ARTVİNLİ ÖĞRENCİLERE YARDIM

Genel 18/01/2024 11:07

Beşiktaşlı Girişimci İş Adamları ve İş Kadınları Spor Kulübü Derneği'nce (BEGİKAD) 600 öğrenciye kıyafet yardımı yapıldı.

Artvin Merkezde bulunan Karadeniz Bakır İlkokulu ve Vakıfbank İlkokulunda okuyan öğrencilere, Beşiktaşlı Girişimci İş Adamları ve İş Kadınları Derneği Başkanı İlker Bayram ve yönetimi, Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Vali Yardımcısı Resul Yıldırım, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Mehmet Çelik ile birlikte giyim malzemelerini öğrencilere dağıttı. BEGİKAD tarafından Artvin’de toplam 7 okulda 600 öğrenciye giyim yardımı yapıldı. Öğrenciler tarafından sevgiyle karşılanan dernek başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, okulların toplantı salonunda düzenlenen programın ardından öğrencilere hediyeleri verilirken, çocuklar, dernek üyelerine teşekkür etti.

Artvin’deki öğrencileri sevindirmek ve ihtiyaçlarını karşılamak için kente geldiklerini belirten Beşiktaşlı Girişimci İş Adamları ve İş Kadınları Derneği Başkanı İlker Bayram, "Biz, Türkiye’nin ve Dünya’nın dört bir tarafında üyeleri olan iş dünyasından oluşan insanlarla birlikteyiz. Her sene bir bölgeye yardım yapıyoruz bu senede ben Artvinli olduğum için biraz torpil yaptım ve Artvin bölgesine bu desteğimizi vermek istedik. Biz rahmetli Süleyman Seba’nın bir sözü var o düsturla hareket ediyoruz iyi insan olmadan iyi Beşiktaşlı olunmaz derler bizlerde iyi insanlar olmaya çalışıyoruz. Sizlerde eğitimin en önemli kısmını çalışarak geçiriyorsunuz ondan sonra bizlerin yerine sizler geçmek için hiç durmadan çalışacaksınız." dedi.

Konuşmaların ardından öğrenciler için hazırlanan giyim yardımları çocuklara dağıtıldı.